Såhär kul..

.. är det att skriva historiauppsats..

så nära på att börja asgarva på den här bilden, märks det lite eller vad..?

såhär vill jag göra till min uppsats nu. om det inte vore för att den var betygssättande det vill säga..


Bloggtorka..

har inte varit på humör att uppdatera bloggen på närmsta tiden.. så täkte köra en snabb lägescheck!
Fast jag måste säga att det inte finns så mycket att skriva om eftersom att jag mest sover sedan jag bröt nyckelbenet på grund av de starka smärtstillande jag tar..

Under långhelgen har jag varit på ornö, pluggat som ett djur och bränt sönder mina ben när jag sonade i solen.
Jag spenderar all min tid nästan med allt plugg osm måste vara klart till imorgon, då sätts mina slutbetyg, så name it, uppsatser, inlämningsarbeten, bilduppgifter, böcker som ska vara klarlästa..

På onsdag ska jag åka in till sjukhuset igen, den här gången för operation. Efter det kommer klassfest, bal och avslutning. Kan ni fatta att det bara är åtta eller nio dagar kvar tills ja går ut grundskolan. (beror på hur man räknar!)

Och sist men inte inte minst, Grattis mamma som fyller och idag, och pappa imorgon. Därför ska vi ha en mottagning imorgon för alla som vill komma och fira. Vilket betyder att vi måste städa hela huset, klippa gräsmattor,  putsa fönster. Name it, det ska bli gjort. Tror att det är första gången jag säger det här men vilken tur jag har som har brutit nyckelbenet, då slipper man nämligen göra allt skitjobb här hemma. Jag ska bara plugga klart ALLT som måste bli gjort och sen baka kladdkakor i mängder.

Och nu ska jag vara duktig och fortsätta skriva på min uppsats, tjoho madderfakkas!!

bjuder på de två sista, en fuckface och en gammal bild som jag hittade på johannas data..



RSS 2.0