...

yassies katter har blivit avlivade.. :(


pix och koko 31/8-11 


destroyaah

jag hatar att vara sjuk. hatar hatar hatar hatar....


godnatt

jag ska försöka sova, vill bli frisk så jag kan träna och spela matcher igen! inte länge kvar tills jag är officiellt friskförklarad nu från nyckelbensbrottet. läääääääääängtaaaaaaaaaar!


godnatt gangsters!


from the P to the ekka!


hälsa på stenen Pekka! jag har skrivit en hel svenskauppgift om honom. Hans mål med livet är att bli operasångare, kämpa pekka, kämpa!


dance


neverending



helgens glädje: sortera spelamarker...

telestund med yazzzzzz

sitter här hemma och snackar med yassie i tele, hon är nämligen oxå sjuk..


yassie: och baby baby baby ooooh!
emelie: like baby baby you're just a hooooooeee!
yassie: nämen emelie!! det ska ju vara: justin's faggot, faggot, faggot, f-f-f-faggot, faggot, faggot! you're just a faggot, JB!!


trevliga konversationer vi har. nä nu ska jag fortsätta städa i mitt rum!


i'm forever keeping my angel

uppstartssamtal idag 8:30-9:00 sen mattegrej mellan 10:30 och 12:30 och sen slutar jag. frågan är bara vad jag ska göra mellan nio och halv elva.. det förblir ett mysterium. och jag tror att lollo har smittat mig för jag har jätteont i halsen, kan ju typ inte svälja, det här suger.

eyes to the sky

det krävs skills för att lyckas få paneng curry kyckling at explodera i micron. enorma skills. inte för att skryta men dom skillsen har jag, watch it..

believe in the inpossible

yassie här idag igen, vi har shoppat lite i täby cntrum och sen degat och kollat på glee, pms/ems-mys idag! men nu ska vi laga mat, kisses!


we're doing fine, it gets better every time

snart ska jag väl börja röra mig mot bussen, det är någon slags temadag eller liknande i skolan idag så jag ska sitta i aulan praktisk sett hela dagen och därefter gå till centrum med flickvännen och köpa lite skolgrejer..

zombiemode

festen igår var skitrolig, sen vid två drog jag till erik där jag sov. han skrattade gott åt mig när jag kom vinglandes i tight klänning, skyhöga klackar och sist men inte minst en enorm fotbollsbag. som han sen då fick bära eftersom att jag var så trött och hade galet ont i fötterna..

idag har jag mest degat med erik, hjälpt mamma med att bära in en massa saker från igår och sortera en sjukt många spelmarker. nu ska jag dra på en film och softa lite till. zombiemode aktiverat!

har eriks tröja på mig, snodde den idag eftersom att jag bara hade äckliga matchkläder och en übertight klänning att välja mellan av mina kläder..


filmdags


gudars skymning

VAD JAG ÄR TRÖTT! har ända sedan skolans slut vid tre idag varit på kvarntorpsgården och gjort iordning för pappas och kjells 50års-fest de ska ha där imorgon, HUA..

men coolt blir det, casinodel, stora spotlights, blinkmaskiner, rökmaskin, NAME IT, vi har alla möjliga sorters roliga saker där nu!

imorgon ska jag spela min första riktiga match sedan skadan, känns superbra men är lite nervös..


men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film och sen sussa, gonatt!

mina  naglar just nu, måste få skryta lite vart nämligen fett nöjd!



spotlight i röken från sökmaskinen, lite maffigt..

 

 


zzz..

nu ska jag sova, börjar 8:20 imorgon, HUA!

spanienbild à la gingervarning på mig!




nr åtta

har precis kommit hem från träningen, fick kramp i foten idag, inte okej eftersom jag ska spela min första match på lördag sedan skadan, åh så taggad!!


getting all high

sovmorgon imorse till tio och sen drog skolan igång igen.. dock så måste jag säga att jag gillar våran svenskalärare, vi fick gå och köpa mat och sånt i cafeterian under lektionen och sluta 25 minuter tidigare!

slå den här! jag lyckades övertala anton att jag skulle få fläta hans hår och han lovade att han inte skulle ta bort den! fast han satte på sig kepsen fort som fan efter, men fortfarande, jag fick honom att gå runt i fläta!


from the good to the night!

randombild från i somras, mig och yassies ben...


crazy

jag och erik kollade på filmen cable guy idag, den var ju helt klart anorlunda. lite sådär btw så har jag haft tre timmar kemi i morse som första lektion. tungt.

nu är mina naglar knallturkosa. MAFFIGT!


dagens..

humor: när nirre drog undan min stol så jag ramlade in under min bänk och satt och asgarvade i en kvart.
glädje: åva gymnasiums räcken i trapphusen, tjoho här går det fort!
oflyt: kön till matsalen. fy fan säger jag bara.
läskiga: treorna jag tror jag dör dom skrämmer livet ur mig!!!!!!
doh-moment: skol-id-korten usch..
doh-moment 2: punka på cykeln, platt bakdäck är inte okej.
flow: med emma på träningen, åh vad vi flowar!
tumme upp: flätorna jag sov med. kaoshåret när jag släppte ut dom, kände mig fett gangster..
tumme ner: har inte hunnit träffa erik idag..



uttråkad i skolan..


NIGHTYNIGHT

har varit hos yassie och käkat middag, kollat på film och bara chillat. VÄÄÄÄLDIGT mysigt måste jag då säga!

next mission: sängen och boken i am number four. majni ska mysa!

There goes my hero

Jag har varit på landet och haft ett enormt släktkalas senaste dagarna. Eller egentligen var det bara en femtedel av min släkt... resten var mormor och morfars kompisar och deras "avkommor". Gud vilket härligt gäng det är, inte ofta man träffar dom men när man väl gör det, herregud vad mycket folk det blir!

Om en timme ska jag börja dra mig mot tibble för att se mitt älskade lag krossa bele, det är verkligen dags att visa vilka som bestämmer! Och därefter ska jag traska till yassie och käka middag med henne, snacka lite skit och kolla på film.. mysdag helt enkelt!

glitter all over rhe room

Men tja, jag har kört speed-dateing med 25 killar och 6 tjejer idag, det är det inte många som gjort minsann!

Nu bakar jag, kathy och johanna kanelbullar.. Med en trasig ugn. Intresting intresting..



first day

första skoldagen idag då. kaos på morgonen och höll på att komma försent... Väl i skolan får man träffa sin nya klass, 32 pers a la 7 tjejer och 25 killar. NIRR MODE pÅ DEN! alla verkar schyssta och jag, jempa och nirre har flummat sönder hela dagen. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova så det inte ska kännas som att bestiga mount everest igen imorgon bittinär jag ska gå upp..

GODMORGON SVERIGE

och sommarlovet är officielt slut. Skolan börjar om en timme och jag ska gå hemifrån om 25. först måste jag platta håret och sminka mig och äta. KAOSBRÅTTOM!

From the F to the AIL

hm.. visste någon att om man sprutar värmeskydd för håret på golvet så blir det halt. Typ sådär bambi-på-hal-is-halt? det har jag fått lära mig the hardway imorse när jag plattat håret och skulle sminka mig.
Men jag och pojken har sprutat golvet vid mina speglar och åkt skridskor och assplantat x antal gånger idag. Sjukt vilka knasiga saker man kommer på när man är med honom!

- JA till hala golv som man kan åka skridskor på.
- NEJ till ont i rumpan


bild från i somras på kaoshåret..


skolstart imorgon

yes you heard it. rubriken stämmer. VAD HÄNDE MED SOMMAREN?
 kastar in en liten sommarbild på mig och tove.


tjalala

Idag har man hunnit mkt! till exempel så har jag varit i stan och shoppat med mormor, nya jeans och en galet söt blus vart det. Sedan bar det hem för att träffa pojken och vara lite med honom och därefter dra sig mot stocksund och barnvaktsjobb för småkusinerna. Sen har jag även hunnit göra klart mattehäftet jag fick från skolan ikväll oxå.
SLÅ DET VA? effektiv brud!


shopaholic is in the house tonight.

har varit på en snabbrunda med bexxon i centrum för att köpa hårfärg till henne och lite annat smått och gott. Sen gick vi hem till henne för att färga hennes hår, eller slinga rättare sagt men det verkade ju helt sjukt komplicerat så hennes mamma ska hjälpa henne istället imorgon eller något.
Själv köpte man väremskydd så jag inte plattar sönder håret, hårsprej och en ny kalender eftersom att ksolan börjar snart. Var ganska sugen på att färga mitt hår också men orkade inte eftersom att jag har så mycket hår. Det blir ju värsta projektet att färga allt det här kaoshåret. Ska försöka övertala syster min att göra det snart istället!


they say never means never but never means forever.

två dagar kvar till skolstarten, vad hände med sommaren? åååh gud jag är nervös för gymnasiet men ändå inte, jag ska ju börja samma linje som casper, det ska bli galet kul! men nu ska jag slå på ett gleeavsnitt och krypa ner bland täckena och kuddarna i min säng och sussa, PUSS !


burning you information

Har gått fram och tillbaka till tibble två gånger idag och först sett tis p95s förstalag som kammar hem 3 poäng mot bele och därefter se deran andralag vinna mot EKF. Just nu sitter jag hemma och väntar på att det ska bli middag och därefter ska jag röra mig mot johan där det blir mys med filmkväll. Busy woman. Eller..?


BUSYBUSY

Sitter och skypear med några randoms och wille efter en rolig dag med roliga personer! Trött som stryk, dock så vet jag inte varför.. så ikväll blir det slapparkväll för att återhämta sig lite tills nästa vecka och den tyvärr kommande skolstarten som kryper närmre och närmre. Nej nu ska jag gå enr och sno någons choklad som har legat i kylskåpet hela veckan orörd. om det är din pappa, sorry men jag behöver det!


WE ALL WORK WORK

kämpar mig framåt med städningen. TJOHO!


Shoot for the moon

Musikdunk och total rumsstädning här. Hittills har jag rensat ut nästan hela garderoben, det går segt frammåt men det måste bli klart idag!  Blir faktiskt riktigt bra! Men nu ska jag fortsätta för man kan knappt sitta vid datan hör den står brevid högtalaren som totaldunkar musik!


kungarna och legender

Kom hen från gotland natten mellan måndag och tisdag, det har varit en helt underbar cup/träningsläger med det underbaraste gänget som finns. Kungar som vi är (jag fick dock inte spela ju menmen..) så vann vi hela cupen, helt obesegrade! Alla kämpade för varandra, spelade med de brutalaste skavsåren, lårkakorna och sträckningarna. Hjältar är de allihopa!



vi har legat på tofta och chillat..


vi kammade hem en pokal med texten "1:a flickor 16-17 p18 cup 2011"

och vi inte glada alls över vinsten..


okejdå, lite kanske..

okej, who am i kidding? VI ÄR SÅ JÄVLA BRA!!


Mobilblogg

Är på gotland på cup och träningsläger nu. Allt går bra och vi har hittills vunnit alla matcher! Bättre uppdatering kommer när jag kommit tillbaka hem vilket är på måndag natt!

vi är och kommer alltid vara bäst.


Dreams of an legend


TJOLAHOPP i huset!
troligtvis så är jag framme på gotland nu tillsammans med mitt underbara fotbollslag.
kärlek till er brudar!


sliten brud checkar in

klartränad. Fy satan vad det ska vara jobbigt att jobba tillbaka kondisen o musklerna när man har haft uppehåll. Nu har jag precis ätit middag, pizza, och ska ta och hoppa in i duschen och sen ta tag packandet!


HÄR SKA DET TEJPAS!

Meeeen tjaa tio rullar ny benskyddstejp à la 20 metros.. alltså 200 meter tejp. Tror ni det räcker till gotland?


rolling on the river

Imorgon klockan tio samlas laget på tibble och så drar vi iväg till gotland där det blir träningsläger kompinerat med cup. För mig blir det tyvärr bsra träning och sedan bänken troligtvis. MEn snart ska jag dra iväg till träning och äntligen få rulla lite boll!
Fast först: PACKA GOTLAND.



bilder från gårdagens träning då jag bara tittade på..


down goes another one

har precis kommit hem från danderyds sjukhus. Friskförklarad? NEJ. Istället fick man en månads uppehåll tills innan allt blir helt bra. 6-8 veckor efter operation tills man är helt återställd? MY ASS! 9 juni - 9 september. det blir ju 13 veckor helt plötsligt. Missar jag någonting? 24 maj tills 9 september är de 15 veckor och fyra dagar som det tydligen ska ta för det här nyckelbenet att läka helt.


RSS 2.0