gott nytt!

Ett inlägg som TYDLIGEN INTE publicerades igår..?
sitter hos yaz just nu, har precis satt på min lösnaglarna och har då märkt att det är VÄLDIGT svårt att sriva på ett tangentbord!
snart ska vi käka lunch och sen fixa middagen till dom som kommer  :)

jaa jag vet att bilderna är olika storlek, men det blev som det blev! :P

Grattis systeryster!

Nu har syrran fyllt 19 bast då, vi hade födelsedagsmiddag för henne ikväll, fastän det är idag som hon fyller år! Men nu ska jag nog sova, låång dag imorgon! This is me, saying goodnight.

:D

Min onepiece har kommit! Vi ska åka och hämta den nuuuu!

Your tears don't fall, they crash arond me.

 

Sitter med sysling just nu, ska snart käka middag med feta släkten! Nyss kollade jag på prinsessan och grodan, anorlunda film..
Och  så sitter vi och lyssnar på bullet for my valentine, löööööv it!




Lat chääy

Sitter på landet just nu, vi ska snart ner till farmor på julmiddag. Nu funderar jag på om jag borde göra mig i ordning snart, men det tar emot att jag ska resa mig upp ur soffan..

DISCO POGO TINGALINGALIIIING!


?

Erasure - Always
HAHAHAHAHAAHAHAH, jag som trodde att det här låten var gjord till spelet robot unicorn attack!

hmpf.

Gillar ni min nya profilbild? blev brutal-facerapead av syster..

Nu har det varit jul..

.. och allmänt kaos hemma hos mig!
alla kusiner har varit här, full gång hela tiden! Vi har kollat på kalle anka, öppnat presenter, ätit julmat i ENORMA mängder, spelat guitar hero, kollat på säkert en fem-sex st filmer, seklt kull, åkt pulka och mycket mer!
Men nu har alla åkt förutom fyra st.. Fast lilla bruno är iallafall kvar den sötisen. Just nu försöker han sätta sig i min gungstol, men eftersom att den gungar så har han lite problem!

Mina julklappar i år har varit awsome, jag har fått nya skidor, EN ONEPIECE, en väska, en plånbok, ett thomas sabo-armband, en massa andra snygga arband, ett mjukisställ och massa andra roliga saker! :)

walkin' down memory lane

'0
älskar dig bebo!


SCHOOL'S OUT

Nu har man fått sina betyg, 285 poäng, helt okej gissar jag. MEn fick VG i bild. VG?!?!?! hon kan vara en subba.. JAG SKA HA MITT MVG!!!!
Sen så fick jag mvg i kemi, vilket skämt.

 
random bild från skoldatan..


Say whaaat?!

Imorgon är det nobelbal i skolan, känner mig lagom taggad på att gå upp skittidigt och fixa mig, menmen thats life.. Idag har jag varit med lellsan en snabbis och sen har ida följt med mig hem och färgat mitt hår så numera är det rödsvart! Hade avslutning med innebandylaget idag, först pizza (mina annanasbitar smakade typ jästa, say whaat?!) och sen gick vi och bowlade. Vår bara var sådär frikostig med poäng, man lyckades skrapa ihop som mest 5 poäng utan att slå ner några käglor. Men den var väl på juhumör eller ngt..? Men nu ska jag nog gå och lägga mig, man ska ju upp straffbart tidigt! (enligt mig så är innan sex straffbart iallafall..)

.

Palla.

am I right or am i right?

Mina. Armar. Gör. Ont. Träningsverk suger.

Var på umo med klassen idag. Vilket skämt. Flummig klass + ungdomsmottagning = ???
Haha lelle du kulle ha dött av garv idag om du skulle ha varit med. Jag satt och typ asgarvade mig igenom halva skiten..



stupid ass..

Vad bra det gick på matten då.. först var det en del som man skulle räkna utan miniräknare. 10 uppgifter. Det tog typ 35 minuter för mig, jag fattade nada. Sen var det åtta uppgifter till man skulle hinna göra på resten av lektionen. Dom gick desto bättre. Enligt matteläraren min skulle den första delen ta ca 10 minuter. Hur smarta tror dom att vi är..?
Om två och en halv timme ska jag gymma på njoy med damlaget.. Ska bli kul men vad jag har hört från dom som var med förra veckan var det OTROLIGT jobbig.

här kommer jag att bo :)

längtar tillbaka..


Care..

..face när det gäller matteprovet imorgon. Jag har mvg. Jag har skrivit alla prov mvg den här terminen. Jag har skrivit en inlämningsuppgift som fick mvg. Han kan inte ge mig annat än mvg som betyg, hur crappy jag än skriver det här provet. Careface på den! Men nu ska lilla jag sova, för om man räknar så börjar skolan om åtta timmar och femtio minuter. ogilla? Svar ja.

Pinsamt Sverige..

På radion just nu: djurpolisen i sverige ska få bilar precis som de har i flera av länderna i usa.. Men vänta här nu.. Flera av länderna i usa? Hahahahhahhaha! Där satt den.. Ever heard of delstater? Bra där..

RSS 2.0