...


When a heart breaks, no it don't break even


so what about now?

Nu är det snart dags att palla dig till bussen och sen skolan.. Tagg på att jag är sjuk och har två prov idag, GIMMIE FILVE BITCH, hör det här kommer gå åt helvete!

J1, J2




Det menar ni inte?

"hav är det sammanhängande vatten som sträcker sig runt hela jordklotet."

Bra förklarning NE, verkligen!


The rest of us can find happyness in misery

Igår kväll kom vi hem från kina så dagen har spenderats genom att sova, kolla på lite one tree hill packa upp och sedan sola/plugga franska med världens bästa yaz!


amongthestarz:  Laying in the sun with @itslikeme-real :)  Beautiful day with @amongthestarz

Dagens drickor ute i solen till franskaplugget!


För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Kärlek till dig yasmine ahlborg, du är världens bästa, bara så du vet!



True story

Sista kvällen avslutad. Imorgon bitti bär det av hem till Sverige igen. Det har verkligem varit helt fantastiskt här men jag längtar verkligen hem nu, till alla underbara!

when i close my eyes it's all the same

Idag har vi gått längs samma flod som igår, fast på andra sidan, ätit lunch på en jättefin kinesisk resturang.
Efter lunch gick vi först igenom en massa smågränder där de lite fattigare bor etc. Där var det en härlig blandning av minismå resturanger, kioskar, matstånd, småaffärer och bostads(hus?) Sedean givk vi till en marknad där nästan bara var kineser, och skräp. Vi httade affärer med MariaMontezami-toffsar, ENBART. Höll på att skita på mig, vem fan vill köpa sånna? Vi konstaterade att hon skulle ha svimmat av glädje..
Sedan åkte vi till ett annat ställe för att leta balklänning till mig, hittade en otroligt häftig silverklänning, now it's mine!

Nu har jag och min syrra gymmat också på kompagnets gym, helt underbart.
imorgon bär det av mot ett annat ställe i kina för att kolla på terrakottaarméerna, ska bli hur häftigt som helst!

the best part of me was always you

just nu sitter jag i min mosters vardagsrum i Shanghai, Kina. Igår kom vi hit så vi tog det mest lungt på dagen, åkte en snabbis ill pearl market där jag hittade ett nytt armband, svart flätad läderrem med ett peacemäke på! Sen hittade jag en svart väska också som jag funtar på att köpa, vi får se hur jag gör..
På kvällen igår så gick vi först på en resturang där de hade 150 ölsorter, helt okej mat också. Sen gick vi till ett annat ställe där vi tog en kvällsfika och åt efterrätt. Jag beställde nogot som på menyn hette Best Carot Cake!!!
Den var faktiskt väldigt god, big suprise!
Idag skulle vi ha varit på det som är kvar av expo utställningen men insåg när vi kom dit att det var en väldigt dålig idé pga att det svärmade av kineser där.
Så istället tog vi en tur upp i ett hus som var otroligt högt. När jag kollade mer till marken fick jag typ svindel. INTE okej. Där uppe åt vi också lunch på 91:a våningen. Jag kan tilllägga att vi inte åkte hela vägen upp, det fanns tio våningar till..
När vi sen kom hem så fortsatte jag med mitt nya projekt, att lära mig åka waveboard. Det gick sådär. Min kusin som är drygt år äger ut mig, inte okej det heller, jag måste verkligen öva!

.

En skoldag kvar., sen slipper jag allt i en vecka. Fy fan vad skönt.

NU

är det dax för helvetet kallat skola, nationellt prov och sen en tripp till åkersberga..

NU

är det dax för helvetet kallat skola, nationellt prov och sen en tripp till åkersberga..

we're on the run

Sovstunderna i skolan idag var härliga, kollade på cirka tre timmar film totalt och hade två vikarier. Så jag och lelle satt o njöt under no-filmen av att stoppa in papper i johans tröja, mycket underhållande!

Herregud vad jag längtar till att den här veckan tar slut, då slipper jag sllt i en vecke sen för då är det påsklov och då drar jag till Kina.

Otagg på imorgon aso, har precis insett att jag har engelska nationella uppsats, skulle ha haft omprov men hoppar det så jag får göra det på torsdag och istället åker jag till åkersberga för att reda ut en massa skit som jag egentligen inte vill ha att göra med.
Tjohoo på den!


Träningsdax!

Dags att dra på innebandyträning, en låt för underhållning!

WE ARE YOUNG

Hm... sveriges värsta bloggerska anmäler sig för tjänstgöring!
Det finns e massa andlednigar till att jag inte har bloggat, såsom skolan, träningar, matcher och lite privata saker som har hänt! men iallafall, jag är tillbaka! ska försöka uppdatera så ofta jag kan, men ska till mitt försvar säga att jag inte har haft någon dator, har gjort om i mitt rum! Det kommer bilder på det senare btw!


Ikväll har jag apelat match mot hammarby, 7-2 till oss! Jag spelar med världens härligaste och bästa tjejer, JAG ÄLSKAR ER!

Nu ska jag sätta mig och fortsätta med detta älskade religionsplugg, vad gör man inte för skolan...? fyfan, jag kommer skriva ig imorgon på hans äckelprov!


dagen plus: 7-2 mot hammarbyoch härlig morgon med yassie!
dagens minus: Religionsplugg och historiaplugg.. Usch säger  jag bara!

RSS 2.0