rubriksbrist...

hejhej!
Förlåt att jag inte har skrivit på länge, igen :P
Idag har jag varit i skolan. På träslöjden blev jag klar med min nyckelring och har börjat att göra en gullig gubbe i stål :P
Efter skolan var jag i täbban och köpte present till amilia. Hon fick två par örhängen. Jag köpte också två nya depend nagellack. Ett silvervitt ovh ett top coat.
Fina :)
Sen gick jag hem och gjorde ett grattiskort till amilia.
Men när jag var påväg från bussen så såg jag att min kära syrra har ringt, och ska ringa upp henne. Men då hör jag någon i klackskor gå snabbt bakom mig. Jag ska precis vända mig om och se vem det var, sen så kastar sig Johanna (syster) över mig och skriker!! Jag blev skitskrämd!
sen gick vi iaf hem och gjorde kortet och sen såg jag på ett avsnitt av Greek men syrran. Sen gjorde jag mig iordning (svarta nylonstrumpbyxor, mörkblå klänning med gråa stjärnor, silverband i midjan och pandorahalsband) och åkte till amilias fest.
Påväg till festen plockade vi upp lollo.
Hos amilia åt vi först och sen tittade vi på film.
Sen åkte vi hem, fick skjuts av lollo hem. När jag kom hem så spelade jag guitar hero med mina päron och nu ska jag sova, för imorgon ska jag spela en pianokonsert och en innebandymatch. Sen ska jag titta på bio med innebandylaget. Ska bli kul!
jaja natti natti :P
kram majni <3

frisk som en nötkärna!

hejhej!
jag är entligen frisk, eller nått liknande.. :P
Idag var jag i skolan för första gången sen Ellen slutade, när jag var sjuk så hade det provgått en tjej som idag började. Hon är jättesnäll och bor i Rimbo. (?) Hon heter Louise men kallas loppan. Så,,, Hej loppan och välkommen till 7N!
Idag hade vi förhör på historian om Columbus och indianerna, jag kunde ingenting hahaha så jag och loppan fick göra uppgifterna när de andra hade förhör, suck on that :P
Efter skolan hade jag piano, sista gången innan konserten! Nervös? You bet I am!
sen när jag gick till bussen märkte jag att, hmm... var är plånboken??
Den ligger någonstans hemma så jag fick åka på remsa :P
På busshållsplatsen träffade jag Carro och Matte och vi satt och snackade om både det ena och andra :P
sen gick vi av och så gick vi hem. Och nu sitter jag här och bloggar :P
kram majni<3

ahhhhhh!!!

hejhej!
imorse fick jag gå upp sju fast jag är sjuk!
Våran städare kom nämligen halv åtta :P
Så jag gick upp och åt frukost. sen gick jag tillbaka till mitt rum och la mig och läste.
Nu har jag läst klart De kallade mig Ise :)
den boken är såååå bra men jättesorglig. Den handlar om en tjej som lever för fotbollen och får börja i ett allsvenskanlag. Men hon pressar sig för hårt och får ätstörningar. Den boken är vekligen suverän!!!
Jag vet att jag tipsade den igår, men jag gör det igen :P LÄS DEN!!!!
sen bäddade jag sängen och la upp alla saker där så jag tror att mitt rum blir städat idag :P
det var nog inget mer :P

kram majni<3

och nu har man ätit lunch också :P

hejhej igen :P
grejer jag har gjort på listan:

- plockat ur diskmaskinen

- plockat av bordet

- pluggat engelska (lite iaf  :P)

... BORING!

Fast nu har jag ätit lunch också, det blev pasta men lite riven ost på, faktiskt ganska gott :P

Det finns inegnting kul på tv!!!!

fast om ca ½ timme så är det ugly betty :D

jag vet inte vad jag ska göra, och jag orkar inte plugga och inte städa :P

någon som har ett förslag?

skriv en kommentar om du kommer på nått :D

kram majni<3


mihi, god frukost!

hejhej!
idag vaknade jag 20 över 8 och hadejätteont i huvudet (igen!!) så jag  gick och tog en huvudvärkstablett och gick upp till mitt rum igen. Försökte somna om men det gick inte,så jag började läsa boken De kallade mej Ise, och det är jättebra, iallafall så långt jag har kommit. Jag rekomenderar den till folk som gillar fotboll.
Sen när tabletten börjat värka så gick jag upp för att äta frukost och på min tallrik ligger en lista som mamma har gjort och på den stog det:
Emelie! här är några saker du måste göra idag!
- Duka av bordet
- Plocka ur diskmaskinen
- Ta upp kläderna i trappan
- Plocka undan i ditt rum
- Plocka undan i hallen
- ENGELSKAN!
- MATTEN!
kram mamma.

hmm jag har mycket att göra idag!
blöööö.
sen gjorde jag frukost som bestod av en mugg oboy, en tallrik fil och flingor med massa frukt i. (jag var uttråkad så jag länsade fruktskålen :P)
sen åt jag och gick ner till datan. haha det var allt jag gjort hitills idag i minsta detalj...
kram majni<3

tröttast?

hejhej!
idag har jag inte gjort ett skit haha.
Jag vaknade vid sju och gick upp och åt. efter det skjutsade mamma mig till skolan och jag hämtade matten och engelskan.  Sen fick jag skjuts hem igen och när jag kom hem så satte jag mig och tittade på tv. jag somnade typ direkt och sen när jag vaknade gick jag till datan. sen läste jag lite i min engelskabok som ska vara klar imorgon, den e dödstråkig!
Så ett tips om ni ska läsa baöcker på enelska i skolan, välj inte mates, dates and chocolate cheats!!
haha jaja. sen åt jag lunch vilken bestod av två köttbullemackor och ett stekt ägg. JAG ÄGER PÅ ATT STEKA ÄGG!
första gången jag gjorde det, jag kan inte säga att det var särskillt gott, men det var kul :D och jag spräckte inte gulan!!!
haha jaja sen satte jag mig vid tv och sen vid datan och nu har jag inte gjort någe mer:(
no life, i know :P
<3 majni

pissochbläää

hejhej!
förlåt för den dåliga uppdateringen! (igen :P)
I fredags så kom min kära sysling hit och sov över, vi hade jättekul och låg och titta på film till typ två och sen satt vi ett tag och snacka skit:P
I lördags klippte jag mig, men det blev inte kort, inte pars utan bara 5-10 cm kortare, helt ok, klipper av skiten i sommar istället :P
en på eftermiddagen spelade jag en fotbollsmatch, den var mot sollentunalaget sörskogen. vi vann med 6-0 :)
sen på kvällen skulle embo ha varit här men det får bli en annan helg, så jag satt och tittade på melodifestvalen med resten av familjen :D
Jag tycker att Le Voix var en bra men annorlunda låt och att det var kul att den vann, men jag tycker så syd om molly sandén som bara fick 2 poäng, medan sarah dawn finer fick rätt många poäng, men hennes låt sög jämfört med mollys!!
jaja min åsikt..
Igår så var jag först i täbban med mamma och jag köpte ett skitsnyggt panband som jag kan träna i (mösstvång i fotbollslaget..) och ett linne/klänning på gina :)
sen gick jag och mamma till jc och hon köpte ett par skitsnygga jeans!
Hela dagen var jag jättetrött, så sen när jag hade mitt spelarmöte höll jag på att dö av trötthet! och efter mötet var det full fart till matchen, som jag sen inte fick spela eftersom att jag var så trött, och nu sitter jag här hemma med feber och hostar hela tiden :(
grr på dig syster, var det nödvändigt att smitta mig? :(
kram majni<3

Ett plexiglashjärta och och cholkadkaka m.m

hejhej!
förlåt att jag inte har skrivit på jättelänge!!!
I engelberg ver det helt underbart, lägger ut bilder sen men sitter vid fel data nu...
Mamma hade ont i sin vad och fick lunginflammation och fick därför inte åka skidor. Första dagarna var det lite dålig sikt men det snöade hela tiden så jag säger bara VILKEN OFFPIST!!!! Jag ramlade typ tredje dagen ock vred mitt knä som sen var svullet resten av veckan men till skilnad av mamma fick jag åka skidor ändå:)
En dag åkte vi ut i ett offpistspår somkallas Laub, det var helt underbart!!!
näst sista dan så hittade vi ett jättehopp och där hoppade vi några gånger, och en av gångerna ramlade cicci så hon hoppade på kryckor sen :(
sista dan så sprack kjells bindining på ena skidan uppe på toppen:P så han fick åka på en skida till kabinen och sen åkte han ner med den.
Jag lägger snart upp bilder på allt som har hänt i engelberg.
Senaste veckan hade jag franskaprov som jag fick vg på, och sen har det inte hänt någon... jo igår sålde jag tulpaner och det var så kul som man anade, dödstråkigt!
Idag var det ellens sista dag i vår skola (hos ska byta till nån friskola) och det avslutades med pang och bom..haha vilket uttryck :P
Iaf så fick vi nyckeln till NO-salen under lunchrasten (vi hade NO efter lunch) och ställde upp bullar och godis och kakor och läsk o chips och några skumma ostbollar (som iof var goda :P) och skrev massa grejjer på tavlan. (typ vi kommer att sakna dig, hoppas du kommer att trivas m.m)
När vi sen gick in i salen när lektionen hade börjat så blev ellen så "rörd" så hon började gråta! Då känner man att man har lyckats :)
sen på slöjden gjorde jag ett hjärta i plexiglas som blev jättefint men jag brände mig typ på fingrarna lite:P
efter det åkte jag hem övade lite piano, och sen satte jag mig här :P
Idag ska min sysling linnéa komma hit och sova hör och hennes mormor (pappas moster) och ska klippa mitt hår (hon e frisör :D) undrar hur jag ska klippa.. kort? pars? mellanlångt? bara jag slipper att det ser ut som det gör nu, fööör långt så det tovar sig hela tiden... :P
jaja
kram majni<3

RSS 2.0