Av allt man kan göra..

.. Så förlorar vi mot tis. Av alla världens förbannade jävla lagjävlar så förlorar vi mot tis. Det ända laget som inte är okej att förlora mot. Vi var ju bättre. Vi ledde. VAD FAN HÄNDE?!?! FAN.

Hmpf...

Rebecka: theeeea.. Lova att inte bli surpå mig nu... Thea: vad har du gjort Rebecka?! Rebecka: ööööhm... Asså jag tror att jag har tappat bort boken jag lånade av dig.. Thea: jahaaa.. Haha det är chill! Eller vänta, vilken bok?! Rebecka: öhm, bantningsboken... Thea: oooh nooooooooo!!!!!!!!!!

Är det bara jag eller?

Är det bara jag som har dom totala skillsen att jag kan somna typ var som helst, när som helst? Idag har jag lyckats två gånger att somna, iof i min säng, med superhög musik och en lampa som lyste rakt i mitt face. OCH samtidigt som jag läste en bok. Jag somnade fan mitt i en mening. Trött tjej. Men nu ska jag sova på riktigt för att imorgon fortsätter cupen (som jag spelade idag oxå). Gonatt!

yassie berskrivningar..

såhär beskriver yassie en blid på en (valross? val? delfin?) på en skallra:
Y: men JAG tycker att det  ser ut som en enögd kanindelfin med ett öra..


skype

sitter med yaz och skypear med maddsen :) treeeevligt värre!

i wonder how it's like to be loved by you...

Nu har jag och Yaz fått alla barn i sängen efter att ha kollat på isprinsessan med småflickorna. Mogen som yassie är sitter hon och spelar skjutspel på sin iphone.. I bomb you bitches! KNIVHUGG HONOM! min lilla flicka.

Totally skills.

Jag+yassie+tunnelbana=OMG HÄR SKA VI JU AAAV!!! SPRIIING!

tjockslan.

Igår och idag har jag, Thea och Becka haft tjockislan. Vi har legat och kollat på one tree hill hela igår och idag!
Just nu sitter jag med syrrans data frmför teven medan hon sitter och spelar sims på min... Imorgon ska jag och yaz åka till saltis och vara barnvakt för mina kusiner, ska bli mysigt det!


...

justeja! årets första puss gick till hanna! sorry bout that frugan.. :P

Dagen efter..

Har spenderats genom att äta frukost och pizza, kollat på film och spelat sims3. Och tagit bort dom rosa häxnaglana. Det var inte den skönaste behandlingen mot mina naglar om jag säger så, det kändes nämligen som att mina naglar lossnade på köpet!


Sådär fina var dom!

Nyår hos yassie var SUPERKUL! Vi var lagom många och hade det sjukt mysigt! Fast när vi var ute runt tolv och kollade på raketer så var det lite lagom obehagligt eftersom att någon galning (troligtvis extremt packad) inte kunde sikta sina raketer uppåt. Nej, varför inte istället köra den snett så den smäller tre meter över några ungdomar? Det var skitläskigt!
Nej nu ska jag fortsätta äta min pizzasallad, fråga inte varför jag käkar pizzasallad, det är nytt år, jag gör vad jag vill, och fortsätta kolla på film!



RSS 2.0